Support my blog by clicking the Ads, TQ

TANGAN YANG MEMBERI LEBIH MULIA DARIPADA TANGAN YANG MENERIMA. SEKECIL MANA SUMBANGAN YANG DI HULURKAN, IA CUKUP BERMAKNA KEPADA SI PENERIMA YANG HIDUP SERBA KEKURANGAN, MALAH ‘BUAH TANGAN’ YANG TIDAK SEBERAPA ITU MAMPU MENERBITKAN SENYUMAN, WALAUPUN CUMA UNTUK SEKETIKA

Search This Blog

Meringankan Beban MEREKA di Bulan Ramadhan

Thursday, August 27, 2009


Salam & hola,
Terlebih dahulu saya mohon maaf kepada the owner of blowing bubbles kerna meng CUT N PASTE posting ini ke blog Amee. Di harap di maafkan.

Bantuan makanan Ramadan anjuran Islamic Relief sudah bermula sejak sebelum Ramadan lagi. Semalam dan hari ini kami berada di Kedah. Minggu-minggu akan datang ini sememangnya sibuk sekali. Dari Kedah,kami akan ke Perak dan Johor pada minggu hadapan.Kami hanya akan menutup program ini di Sabah pada bulan Oktober kelak.

Sambutan daripada penderma amat menggalakkan.Alhamdulillah.Masih belum terlambat untuk mereka yang ingin turut sama membantu kerana program ini akan berlanjutan sehingga penghujung Syawal.

Sekiranya anda mempunyai rezeki lebih di bulan Ramadan ini dan ingin membantu, sumbangan ikhlas anda bolehlah disalurkan melalui akaun Maybank 5621 4270 8704 / CIMB 1259 0000 804 058 atau melayari laman web rasmi Islamic Relief Malaysia di www.irm.org.my atau hubungi kami di talian 03-8948 6334.

0 Comments:

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...