Support my blog by clicking the Ads, TQ

TANGAN YANG MEMBERI LEBIH MULIA DARIPADA TANGAN YANG MENERIMA. SEKECIL MANA SUMBANGAN YANG DI HULURKAN, IA CUKUP BERMAKNA KEPADA SI PENERIMA YANG HIDUP SERBA KEKURANGAN, MALAH ‘BUAH TANGAN’ YANG TIDAK SEBERAPA ITU MAMPU MENERBITKAN SENYUMAN, WALAUPUN CUMA UNTUK SEKETIKA

Search This Blog

SNB: Kenali komponen penting pada alat vital Lelaki

Sunday, January 3, 2010


Salam & hola,

Tentunya semua orang tau, alat kelamin lelaki di panggil zakar dan ia mempunyai beberapa komponen utama iaitu kepala zakar, batang zakar dan buah zakar.

Batang zakar adalah semata mata urat yang sarat dengan darah di dalam pembuluhnya apabila ia menegang.

Kepala zakar ialah alat utama yang mempunyai sensasi paling kuat berbanding bahagian yang lain. Ia adalah bahagian yang amat peka kepada sentuhan. Faedah orang yang berkhatan ialah bahawa kepala zakarnya kurang sensitif pada sentuhan dan kepala zakar itu menjadi kulit yang lebih kasar dan lebih memberi nikmat kepada perempuan.

Adalah penting untuk mengetahui bahagian kepala zakar anda. Yang baiknya ialah jika anda mempunyai kepala zakar yang besar.

Di takuk zakar itu ada daging daging yang kesat jika di sentuh. Bahagian ini amat memberi nikmat kepada isteri apabila anda menarik zakar anda di dalam lubang farajnya bila berjimak.

Gigi Zakar iaitu daging yang juga kesat berada di bahagian hujung batang zakar di bawah takuk zakar. Daging daging kecil ini juga memberi nikmat yang besar apabila bergesel dengan dinding rahim isteri anda. Maka apabila berjimak, pastikan anda gunakan bahagian ini dengan sebaik baiknya.

Satu lagi komponen pada zakar anda yang tidak banyak di ketahui umum ialah Biji Zakar. Ia tidak boleh di lihat dengan mata kasar tetapi anda boleh merasainya setelah selalu membuat senaman batin. Ia dapat dirasai menonjol di hujung zakar anda di sebelah atas lubang kencing itu. Biji zakar ini ialah alat yang bersentuh dengan batu meriyam isteri anda iaitu bahagian pangkal rahim apabila anda memasukkan seluruh batang zakar itu ke dalam faraj. Setiap kali Biji Zakar itu terhantuk kepada sesuatu (tidak semestinya batu meriyam), ia berfungsi dua perkara:

1) Ia lebih menegangkan zakar

2) Ia menolong melambatkan keluar mani

Maka gunakanlah dengan cara yang sebaiknya bila berjimak.

0 Comments:

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...