Support my blog by clicking the Ads, TQ

TANGAN YANG MEMBERI LEBIH MULIA DARIPADA TANGAN YANG MENERIMA. SEKECIL MANA SUMBANGAN YANG DI HULURKAN, IA CUKUP BERMAKNA KEPADA SI PENERIMA YANG HIDUP SERBA KEKURANGAN, MALAH ‘BUAH TANGAN’ YANG TIDAK SEBERAPA ITU MAMPU MENERBITKAN SENYUMAN, WALAUPUN CUMA UNTUK SEKETIKA

Search This Blog

Loading...

Sendiri

Thursday, July 23, 2009

Sendiri

Salam & hola,

Kelmarin pulang dari kerja…. tak ada orang kat rumah.... my younger sister kat rumah husband dia and my parent .... mereka pergi ke KL terus ke utara semenanjung (tak pasti negeri yang mana satu). Mereka mengikut rombongan kopi radix. Hari minggu nanti baru mereka pulang.

Sunyi sepi nya kat rumah….cuma aku sendirian…. aku merasa kosong sekali (belum nyampai 1 hari my parent vacation i already felt like this)… mungkin begini rasanya bagi orang yang sudah tidak ada ke dua ibubapa….

Rasanya lebih baik tak ada pacar daripada tak ada ke dua ibu bapa… tak ada pacar…i still can survive…. but if takda parent …. waduh aku tak ter imagine…..

3 Comments:

feereez said...

salam.....
memang benar ibubapa adalah tunjang kehidupan kita. Tanpa mereka maka tiadalah kita di dunia ini. Kasih & sayanglah mereka semasa ada kerana sesungguhnya ketiadaan mereka nanti pasti akan meruntun jiwa sanubari kita...bersyukurlah kerana kita masih mampu disayangi & menyanyangi mereka...amin

kayteeze said...

Betul kata feereez tu.

Sunyi sangat ke ?

Kalau dok dekat ni boleh gak tolong kaktie lipat kain yang bertimbun ni, hi hi.... asyik blogging je mokcik ni.

Indah Cuma Seketika.... said...

Waalaikumsalam feereez

amin...

Kak Tie... kalau di kamar taklah sunyi sebab ada tv, boleh liat program prabola juga astro tapi bila ke bawah ke dapur..memang sunyi takda orang...

Tolong lipat...he he he...jauhlah...

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...