Support my blog by clicking the Ads, TQ

TANGAN YANG MEMBERI LEBIH MULIA DARIPADA TANGAN YANG MENERIMA. SEKECIL MANA SUMBANGAN YANG DI HULURKAN, IA CUKUP BERMAKNA KEPADA SI PENERIMA YANG HIDUP SERBA KEKURANGAN, MALAH ‘BUAH TANGAN’ YANG TIDAK SEBERAPA ITU MAMPU MENERBITKAN SENYUMAN, WALAUPUN CUMA UNTUK SEKETIKA

Search This Blog

Loading...

Joget Meriah u all...

Tuesday, December 6, 2011


As Salam,
pada tanggal 01 December yang lalu, aku dan ke dua ibu bapaku pergi ke Kota Kinabalu Sabah untuk menghadiri undangan perkahwinan my 3rd cousin from my mom mother side.

Pada tanggal 02 december, hari jumaat malam telah di adakan acara berinai dan selepas itu di adakan acara ber Gambus yang di datangkan khas dari Bongawan, ternyata pemain alat musik juga penyanyi kumpulan Gambus ini kebanyakkannya orang Brunei, orang Brunei yang tinggal di Sabah.



nota:
video pertama - adalah Joget yang kocak gara-gara 3 orang itu....
video kedua -  kumpulan Gambus dari Bongawan

4 Comments:

Anonymous said...

hai abg amee, nak tanya saya peminat blog abg. nak tanya abg amee saya juga minat baca blog kak wok dan diva mirch. Abg tahu tak kenapa blog diorang sekarang ni x blh buka and abg tahu tak macam mana nak baca blog diorang sekarang ni. Bosan la jemu sgt2.

Indah Cuma Seketika.... said...

erm... blog mereka cuma boleh di access jika anda di invite sebagai reader blog mereka... jika tidak... memang tak boleh masuk blog tu...

mungkin mereka tak nak blog mereka di BAKAR seperti apa yang telah berlaku kepada blog Auntie Sher yang lalu....

Anonymous said...

o macam tu ke abg amee. tq la bagitahu. Tapi saya sedih la tak boleh baca dah. Abg amee tahu tak mcm mana nak minta izin drpd diorang berdua, sebab nak baca. kena contact melaui email ke? sebab dulu pernah request password pada kak wok. Guna email tu ke? kalau diva mirch xda la pula email nnak contact, abg amee tahu tak? ada tak cadangan? bagitahu la pada adik, sebab nak baca...

Harap boleh tolong ya abg...

TQ

Indah Cuma Seketika.... said...

iya betul, anda contact mereka melalui email

tapi kalau diva Mirch, anda boleh contact dari facebook dia dengan nama Mirch Marcello

good luck

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...